Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Adax ansætter ny marketingchef

Taskevirksomheden opruster med Anne Grundahl, der kommer fra en stilling hos Rosemunde.
Taskevirksomheden opruster med Anne Grundahl, der kommer fra en stilling hos Rosemunde.

Anne Grundahl skal varetage Adax’ marketing- og PR-aktiviteter i både ind- og udland, og hun skal med sin visionære og personlige stil tilføre ny luft til brandets marketingsstrategi, fortæller direktøren, Eugen Silfen, om den nye ansættelse.

”Det er vigtigt for os at imødekomme den store interesse for vores brand og se den digitale verden i øjnene med et øget fokus på vores online aktiviteter – noget jeg mener, at Anne er den helt rigtige til,” tilføjer han.

Den nye marketingchef kommer fra en stilling hos Rosemunde, hvor hun har samlet erfaringer fra marketing- og PR-verdenen. Om sin nye rolle siger Anne Grundahl:

”For mig har Adax altid været forbundet med kvalitet og dansk design. I mine øjne har de formået at være nytænkende i deres store designsamarbejder, både med brands og personligheder,” fortæller hun og fortsætter:

”Jeg glæder mig til at sætte mit præg på Adax’ univers, dog med stor respekt for brandets unikke historie og DNA. Jeg vil fortsætte med at tale til Adax-kunden, men samtidig tilføre Adax-brandet et løft, som jeg også mener, det kan bære.”

Anne Grundahl tiltræder sin nye stilling d. 1. december 2016.