Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Bruuns Bazaar opruster med ny salgsdirektør

Tidligere International Sales Manager fra SELECTED FEMME / HOMME skal sikre at Bruuns Bazaar kommer på verdenskortet og får internationalt succes.
Tidligere International Sales Manager fra SELECTED FEMME / HOMME skal sikre at Bruuns Bazaar kommer på verdenskortet og får internationalt succes.

Nu melder de nye ejere af Bruuns Bazaar ud i en pressemeddelelse, at Tabitha Guldbrandt Enevoldsen bliver ny salgsdirektør.

Tabitha Guldbrandt Enevoldsen har gennem de seneste 14 år arbejdet for Bestseller ved brandet SELECTED FEMME/HOMME, hvor hun har skabt store internationale resultater.

”Det internationale knowhow som Tabitha har fra branchen, sammenkoblet med den balance der er i forhold til brand DNA og hendes sans for det kommercielle – er bl.a. noget af det, der skal være fundamentet i vores forretning.” Udtaler Thomas Bæch, administrerende direktør i Bruuns Bazaar.

”Det er med stor respekt og ydmyghed, at jeg har takket ja til jobbet hos Bruuns Bazaar. Et enormt stærkt brand som i den grad har sat sit præg i den internationale modeverden og er et af de absolut førende indenfor dansk design og mode. Bruuns Bazaar har så meget DNA, kant og karakter, som vi skal bevare og videreudvikle fremadrettet. Vi kommer til at stå med et stærkt brand og et solidt forretningskoncept, så vores kommende samarbejdspartnere kan tjene penge på at handle med os. Der er et enormt potentiale, så opgaven og forventningerne er store, når vi går i luften med Autumn 2017 kollektionen her til januar. Jeg glæder mig meget til at komme i gang hos Bruuns Bazaar,” udtaler Tabitha Guldbrandt Enevoldsen, som starter den 1. december.