Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Kalender

DAFI Tuesday i Aarhus: Bæredygtige materialevalg

Er bæredygtige materialer det bedste valg for dine produkter? Den 22. november rykker DAFI Tuesday til Aarhus, hvor Suzi Christoffersen stiller skarpt på den nye sæson.
Er bæredygtige materialer det bedste valg for dine produkter? Den 22. november rykker DAFI Tuesday til Aarhus, hvor Suzi Christoffersen stiller skarpt på den nye sæson.

Er bæredygtige materialer det bedste valg for dine produkter? Materialevalg udgør ca. 40% af det samlede fodaftryk, og derfor er det enormt vigtigt, at designere, produktudviklere og sourcere har den mest opdaterede viden til at træffe bæredygtige valg.

Den 22. november rykker DAFI Tuesday til Aarhus for at stille skarpt på, hvordan valget af bæredygtige materialer kan mindske jeres miljøbelastning. I samarbejde med Dansk Mode & Textil byder Danish Fashion Insititute velkommen til materiale- og bæredygtighedsekspert Suzi Christoffersen, som i denne udgave af DAFI Tuesday præsenterer den nye sæson af bæredygtige materialer og dertil følgende emner:

  • Gennemgang af fibre og materialer
  • Klassificering af materialer
  • Et produkts livscyklus
  • Gennemgang af forskellige bæredygtige materialer SS18

Foredragsholder
Materiale- og bæredygtighedsekspert Suzi Christoffersen er freelancekonsulent og har stor erfaring med bæredygtige materialer og fiberstrategier i modebranchen. Suzi har bl.a. været med til at etablere DAFI’s Fabric Source, som er Nordens største bæredygtige materialebibliotek.

Praktisk

HVORNÅR: Den 22. november kl. 15.30-16.30

HVOR: Hos VIA Aarhus, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus, lokale: A0.41

HVRODAN: Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 17. november. Husk at oplyse navn, virksomhed, CVR nr. og titlen  på DAFI Tuesday’en. Det er gratis at deltage, forudsat virksomheden besvarer det eftersendte spørgeskema.