Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Job, Navne

De nye ejere af Bruuns Bazaar udnævner kreativ direktør

Tidligere Design manager fra Selected skal styrke brandet ved at sætte kvalitet og design i højsædet.
Tidligere Design manager fra Selected skal styrke brandet ved at sætte kvalitet og design i højsædet.

Siden Thomas Bæch tiltrådte som administrerende direktør og i samme åndedrag overtog aktiemajoriteten i det konkursramte modehus i august, har der været stille omkring virksomheden. Men nu melder de nye ejere af Bruuns Bazaar ud i en pressemeddelelse, at Åse Wasbrekke bliver ny kreativ direktør.

Åse Wasbrekke har i flere år været design manager hos det danske brand Selected, hvor hun blandt andet har vundet priserne Drapers Fashion Award og DANSK Fashion Award. Ifølge pressemeddelelsen er valget faldet på Åse Wasbrekke, fordi ”hun kan skabe resultater og er i stand til at designe tøj, som er ikke blot er kommercielt, men også er smukt og innovativt og med fokus på kvalitet og håndværk.”

Direktør Thomas Bæch udtaler: “Åse Wasbrekke er en exceptionel talentfuld og kreativ designer, der kan gøre mærkets designprofil stærk og defineret. Han ser frem til at arbejde sammen med hende omkring mærkets designstrategi.

Selv udtaler Åse i pressemeddelelsen, at hu er begejstret for at skulle indtage sin nye rolle, ”Bruuns Bazaar har en stærk designprofil, og min ambition er at skabe smukke og spændende kollektioner”.

Som det tidligere er blevet meldt ud, forventede Thomas Bæch at den første kollektion fra de nye ejere ville blive AW17, og dette synes at holde stik. Den første kollektion fra Åse Wasbrekke kan således opleves i januar.