Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Kalender

DAFI Academy: Få styr på kemikalierne i dit tøj

Hvor mange kemikalier er der egentlig i dine tekstiler? Hvordan skal kemikalielovgivningen forstås, og hvad betyder den i praksis? DAFI Academy inviterer til gratis workshop.
Hvor mange kemikalier er der egentlig i dine tekstiler? Hvordan skal kemikalielovgivningen forstås, og hvad betyder den i praksis? DAFI Academy inviterer til gratis workshop.

Som en stor spiller i modebranchen, har IC Group sat stærkt ind på kemikalieområdet. Kom med til en halvdags-workshop, hvor IC Groups kvalitetschefer deler deres viden om:

  • Værktøjer til minimering af kemikalier i tekstiler
  • REACH (den europæiske kemikalielovgivning)
  • RSL (Restricted Substance List)
  • IC Groups egen kemikaliestrategi

Der vil desuden være et workshopelement, hvor følgende gennemgås:

  • Risikovurdering i praksis – medbring et eller flere stykker tøj, så du kan lave en risikovurdering ved hjælp af IC’s værktøj.
  • Testrapport – medbring en af jeres testrapporter, så læser vi dem sammen og forklarer eventuelle spørgsmål.

Foredragsholdere
Kis Krarup og Elin Axelsson har begge flere års erfaring i kvalitet- og produktsikkerhedshåndtering inden for tekstilbranchen. De har gennem de sidste 10 år arbejdet aktivt med at minimere anvendelsen af kemikalier i IC Groups produkter og har gennem et stort netværk fået indgående kendskab til, hvordan man sikrer, at der ikke anvendes farlige kemikalier i tøjproduktionen.

Praktisk
HVORNÅR: Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 9.00-12.00. Kaffe og te fra kl. 8.45.

HVOR: I eventlokalet hos DAFI, Frederiksholms Kanal 30-C, København K.

HVEM: Workshoppen henvender sig primært til CSR-ansvarlige, designere og indkøbere med erfaring og forståelse for virksomhedens værdikæde.

HVORDAN: Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 20. oktober. Husk, at oplyse navn, virksomhed, CVR nr. og titlen på arrangementet. Det er gratis at deltage, dog skal virksomheden besvare et spørgeskema, der tilsendes efterfølgende.