Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Økonomi

Trendsales' regnskab viser underskud og bedrageri

En netop offentliggjort årsrapport fra Trendsales kortlægger, hvor kritisk det står til i virksomheden.
En netop offentliggjort årsrapport fra Trendsales kortlægger, hvor kritisk det står til i virksomheden.

Det har været et turbulent år for Trendsales indtil videre, og deres årsregnskab for 2015 pynter ikke på udviklingen. Det skriver Berlingske Business.

Tidligere på året skrev vi her på Fashion Forum, at Trendsales har fået ny direktør efter, at den tidligere CEO er politianmeldt for bedrageri. Sagen efterforskes stadig.

“Da sagen fortsat er i sin indledende fase, kan ledelsen endnu ikke vurdere de potentielle økonomiske konsekvenser eller deres samlede størrelse,” skriver Trendsales i det nye regnskab, ifølge Finans.

I dag er situationen for Trendsales i så kritisk stand, at egenkapitalen er væk, og det fremgår samtidig, at Trendsales har ikke overholdt reglerne for korrekt bogføring. Manglende betaling af moms, manglende betaling af selskabsskat og lønninger fremgår også af regnskabet, skriver Finans.

Et overskud på 2,4 millioner kroner fremlagt i 2014 blev forvandlet til et underskud på 6,6 millioner kroner, som konsekvens af afsløringerne om uregelmæssigheder. Og Trendsales havde sidste år et underskud på 13,4 millioner kroner – et tab forårsaget af bedrageri. Det skriver MediaWatch.

Aktionærerne har bekræftet, at de yder finansiel støtte mindst den 31. december 2016.

Det schweisiske medieselskab, TaMedia, der også ejer MetroXpress, opkøbte i 2014 Trendsales’ aktiemajoritet for et trecifret millionbeløb.