Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Shoe The Bear ansætter CFO

1. november styrker det danske skobrand organisationen med ansættelsen af Martin Dalsgaard Kristensen som CFO.
1. november styrker det danske skobrand organisationen med ansættelsen af Martin Dalsgaard Kristensen som CFO.

Martin Dalsgaard Kristensen har en solid økonomisk baggrund med erfaring fra både mode- og revisionsbranchen. De sidste fire år har han arbejdet som Financial Controller hos Kolding-virksomheden, Trademark Textiles, der designer og producerer private label-kollektioner til den danske og udenlandske modebranche. Derudover har han fem års erfaring fra revisionsbranchen, senest ved Deloitte.

”Jeg ser frem til at blive en del af den udvikling og rejse, som Shoe The Bear er på. Min rolle i Shoe the Bear vil spænde over en bred pallette af opgaver, men vil i høj grad være centreret om at skabe fundamentet for det nye niveau og den fortsatte vækst, så vi kan nå de nye højder. For sammen med væksten kommer behovet for at tage den interne styring til et nyt niveau,” siger Martin Dalsgaard Kristensen.

Ansættelsen kommer i forlængelse af, at Shoe The Bear gennem de sidste par år har oplevet vækst både i Danmark og på eksportmarkederne. Shoe The Bear sælger i dag deres kollektioner i 20 lande, hvor hovedfokus er på de nordiske markeder og Tyskland.

Om Shoe The Bears udvikling siger grundlægger og CEO, Thomas Frederiksen:

“Vi har over de seneste måneder arbejdet benhårdt på at skabe en organisation, der kan indfri vores mål fremadrettet. Vi har opnået flotte resultater de seneste år, men vores ambitionsniveau er højere.”

En CFO har derfor været nødvendig for virksomheden og for fremtiden.

”Posten som CFO er en nøgleposition i vores fremtidige organisation. Der har været en del nyansættelser i år, og med Martin Dalsgaard Kristensen har vi et virkeligt stærkt hold. Vi har som hovedregel, at vi kun ansætter folk, der er dygtigere end os selv. Vi har brug for folk, der kan flytte os – ikke folk, der skal flyttes,” siger Thomas Frederiksen.

Shoe The Bear har netop modtaget deres tredje Gazelle i træk, og omsætningen er steget 175% over de sidste fire år.