Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Femmes Régionales ansætter skarp profil

Det danske bureau udvider porteføljen med ansættelsen af Rozanna Fritz som Business & Production Manager med start 1. oktober.
Det danske bureau udvider porteføljen med ansættelsen af Rozanna Fritz som Business & Production Manager med start 1. oktober.

Rozanna Fritz kommer fra en stilling som Managing Director hos det kreative bureau Ironflag og har syv års erfaring med produktion af kampagner og modeshows, publikationer, projektledelse med mere.

“Det har været to et halvt fantastiske og lærerige år hos Ironflag og det har været utrolig spændende at være med til at udvikle virksomheden. Jeg er nu klar til et nyt eventyr og ser meget frem til nye og spændende udfordringer hos Femmes Régionales samt til at blive en del af et motiveret og energisk team,” siger Rozanna Fritz.

“At føje en så erfaren profil som Rozanna Fritz til vores nuværende team er den sidste manglende brik i puslespillet, som vi har arbejdet på de seneste år. Det handler for os ikke om at blive større, men om hele tiden at forfine og løfte det kreative niveau, som er kernen i vores forretning. Vi har mange spændende projekter i drejebogen og mange drømme for fremtiden, og vi er sikre på, at vi med Rozanna Fritz på holdet, er dem et skridt nærmere,” supplerer Caroline Hansen, Creative Director hos Femmes Régionales

Med den nye stilling hos Femmes Régionales vil Rozanna Fritz blandt andet stå for produktion og udvikling af nye kunderelationer og projekter.