Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Kalender

Deltag i netværksdialog om tekstilgenbrug

Innovationscentret Rethink Resources inviterer til endags-workshop, der skal kickstarte et netværk inden for tekstilgenbrug på tværs af landets tekstilvirksomheder.
Innovationscentret Rethink Resources inviterer til endags-workshop, der skal kickstarte et netværk inden for tekstilgenbrug på tværs af landets tekstilvirksomheder.

For langt hovedparten af danske tekstilvirksomheder er produktionsrester en blandt flere tunge omkostninger, der ifølge Rethink Resources giver tekstilgenbrug et særligt stort potentiale.

“Der findes store besparelser ved at samle kræfterne i et netværk på tværs af tekstilindustrien for at øge ressourceeffektiviteten og reducere omkostningerne”, lyder det fra Rethink Resources.

Derfor afholder Rethink Resources på fredag den 23. september en kombineret workshop og dialogmøde der skal hjælpe tekstilvirksomheder til at tackle udfordringer samt se nye muligheder i tekstilrester.

Om workshoppen:

  • Nationale såvel som internationale cases
  • Fokus på udfordringer med bortskaffelse eller genbrug af tekstilrester
  • Muligheder for fremtidige samarbejder og netværk, der kan understøtte arbejdet med cirkulær økonomi

Hvem kan deltage:
Workshoppen henvender sig til hvilken som helst tekstilvirksomhed, hvor tekstiler indgår i enten større eller mindre omfang i produktionen.

Tilmelding:
Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding her.

Hvornår:
Fredag den 23. september kl. 9:00-12:00.

Hvor:
Teknologisk Institut
Gregersensvej 1
2630 Taastrup 

Rethink Resources er et samarbejde mellem Teknologisk Institut, Lifestyle & Design Cluster, Syddansk Universitet og Clean. Gennem en årrække har de arbejdet målrettet mod at gennemføre innovationsprojekter med flere virksomheder inden for tekstilbranchen. Rethink Resources kæmper for at skabe et netværk, hvor kræfterne er samlet på tværs af industrien. Meld dig ind i netværket for tekstilgenbrug her: henriette@ldcluster.com.