Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Kalender

Kom til morgenmøde om bæredygtig innovation

BLOXHUB Mornings inviterer til et morgenarrangement med fokus på opskalering af bæredygtighed på tværs af sektorer.
BLOXHUB Mornings inviterer til et morgenarrangement med fokus på opskalering af bæredygtighed på tværs af sektorer.

”Lad os dele viden – ikke bare gennem værdikæden men på tværs af sektorer og opdag hvordan bæredygtighed virker som drivkraft for innovation.” Sådan lyder opfordringen fra BLOXHUB, der den 22. september afholder det tilbagevendende koncept ’BLOXHUB Mornings’.

Bæredygtighed er i dag en topprioritet på den politiske agenda. Udfordringen er nu at opskalere den prioritering fra lokalt til globalt plan. Derfor ser dette morgenmøde på, om der findes fælles udfordringer eller potentielle forretningsmodeller på tværs af sektorer som arkitektur, byplanlægning og i modeindustrien.

Program:
8.00: Kaffe og croissanter
8.30: Velkomst ved BLOXHUB direktør, Torben Klitgaard
8.40: Præsentationer
9.10: Diskussioner
9.30: Tak for i dag

Oplægsholdere:

  • Henrik Vejre er professor i ’Landscape Management’ ved Københavns Universitet med særligt fokus på udviklingen af grønne områder i større byer.
  • Jonas Eder-Hansen er udviklingsdirektør i Danish Fashion Institute, hvor hans arbejde særligt har fokus på at udvikle og promovere bæredygtighed i modeindustrien.
  • Regitze Marianne Hess er MAA arkitekt, Civilingeniør og er i dag lektor i ’Strategies for Urban Liveabillity’ hos DIS – Study Abroad in Scandinavia.
  • Mikkel Thomassen er medgrundlægger af Smith Innovation, hvis primære interesse er at fostre langsigtet innovation mellem virksomheder i professioner inden for konstruktion og nytteværdi.

Hvornår:
Den 22. september 8.30-9.30, der serveres kaffe og croissanter fra kl. 8.00.

Hvor:
Eventrummet, Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, København

Tilmelding: 
Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding her.

BLOXHUB Mornings er en serie af morgenarrangementer, der fokuserer på innovation og vækst inden for arkitektur, design, konstruktion og byudvikling. BLOXHUB Mornings arrangeres af Danish Architecture Centre, Copenhagen Solutions Lab, Danish Fashion Institute, Danish Design Centre, International Federation for Housing and Planning and Kraks Fond Byforskning.