Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Kalender

DAFI Academy: Sådan kobler du bæredygtige materialer med dit brand

Kom med til en halvdags-workshop, hvor du får en hands-on gennemgang af forskellige bæredygtige materialer samt en indføring i, hvilke der giver mest mening at fokusere på for din virksomhed.
Kom med til en halvdags-workshop, hvor du får en hands-on gennemgang af forskellige bæredygtige materialer samt en indføring i, hvilke der giver mest mening at fokusere på for din virksomhed.

Op til 80 pct. af et produkts samlede fodaftryk bestemmes i designfasen og materialevalget har en stor betydning i denne fase. Materialevalget står for ca. 40 pct. af et produkts samlede fodaftryk. Derfor er det enormt vigtigt, at designere, produktudviklere og sourcere har den nødvendige viden omkring de materialer, de vælger at bruge.

Ved denne DAFI Academy vil du, af Suzi Christoffersen, Founder af Closed Loop, blive præsenteret for faserne i et produkts livscyklus og få en dybere forståelse for forskellige materialers miljøpåvirkning samt hvilke materialer, der giver mest mening for din forretning.

Program 

  • Gennemgang af fibre og materialer
  • Klassificering af materialer
  • Hands-on gennemgang af forskellige bæredygtige materialer fra førende leverandører
  • Et produkts livscyklus

Hvornår?
26. september 2016, kl. 9.00-12.00 (morgenmad, kaffe og the fra kl. 8.30)

Hvor?
Hotel Skt. Petri, Krystalgade 22, 1172 København K

Tilmelding
rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 21. september.
Workshoppen henvender sig primært til designere og indkøbere med erfaring og forståelse for virksomhedens værdikæde. Det er gratis at deltage, dog skal virksomheden besvare et spørgeskema, der tilsendes efterfølgende.

Workshopholder
Materiale- og bæredygtighedsekspert Suzi Christoffersen, Founder af Closed Loop, har stor erfaring med med bæredygtige materialer og fiberstrategier i sit arbejde som konsulent for forskellige nationale og internationale virksomheder omkring netop bæredygtige materialer og designstrategier. Suzi har derudover været med til at etablere Fabric Source, Nordens største bæredygtige materialebibliotek.