Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Ny salgsdirektør hos Decadent

Den nye salgsdirektør, Rasmus Jægersø, skal være med til at udvikle Decadents internationale profil.
Den nye salgsdirektør, Rasmus Jægersø, skal være med til at udvikle Decadents internationale profil.

1. september tiltræder Rasmus Jægersø stillingen som salgsdirektør hos Decadent, og han skal være med til at udvikle virksomheden og indfri brandets internationale ambitioner.

Rasmus Jægersø har mange års erfaring inden for salg og eksport, og har senest siddet med ansvaret for internationalt salg hos Fiveunits og 2nd One. Ansættelsen af Rasmus Jægersø skal være med til at sikre Decadents fortsatte vækst, samt løfte og udvikle brandets internationale profil.

Om sit nye job som salgsdirektør siger han:

”Jeg ser frem til at drive og udvikle Decadents position på det internationale marked. Decadent er et fantastisk brand med en stærk profil og et godt omdømme. Der er kæmpe vækstmuligheder både på eksisterende markeder, men også på nye hvor potentialet er stort.”

Decadent har altid haft et internationalt fokus, men sætter nu alle sejl ind for at indfri ambitionerne om at komme længere ud Skandinaviens grænser og få hul på de store markeder.

Ejer og kreativ direktør hos Decadent, Karina Mundt Holst, ser frem til samarbejdet:

”Det er fantastisk at finde en som forstår Decadents ambitioner og kan se potentialet i brandet. Vi har helt samme værdisæt og kender hinanden fra vores fælles fortid i herretøjsbranchen. Det er en stor fordel, når alle sejl skal sættes ind, at forståelsen er der fra dag et. Rasmus har en stærk profil med et stort netværk i både ind- og udland. Det kombineret med hans erfaring og forståelse for brandet vil skubbe Decadent i den ønskede retning, det er jeg slet ikke i tvivl om, og jeg glæder mig meget til at komme i gang.”