Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Lulu Henckel starter nyt bureau

Efter 10 år ved roret som stifter, kreativ direktør og ansvarlig indkøber forlader Lulu Henckel den faste hverdag hos YouHeShe.com.
Efter 10 år ved roret som stifter, kreativ direktør og ansvarlig indkøber forlader Lulu Henckel den faste hverdag hos YouHeShe.com.

Lulu Henckel har været i modebranchen de sidste 20 år, i både ind- og udlandet. Med en bachelorgrad i Fashion Design fra Paris og New York, og en baggrund indenfor trend-forecasting, PR, branding, styling, indkøb, wholesale og retail er Lulu Henckels CV langt.

”Det har været en fantastisk rejse at starte en virksomhed og et brand som YouHeShe, men jeg har længe gerne ville arbejde mere kreativt og bruge mine mange års erfaringer indenfor branchen på en ny måde”, fortæller hun.

Dette kommer til at udmunde i endnu et selvstændigt projekt, nemlig konsulentbureauet LuluLoves. Navnet stammer fra Lulu Henckels blog, der i sin tid startede som et kreativt visuelt rum, men som nu er blevet videreudviklet, og bureauet skal tilbyde services og kompetencer indenfor Indkøb, branding, styling, design og PR.

”Jeg har bred erfaring indenfor mange aspekter i branchen og en stor viden og forståelse for forbrugernes shoppemønstre og hvilke varer de efterspørger, ligesom vigtigheden af branding og eksponering. Jeg glæder mig rigtig meget til at levere nogle kreative og innovative løsninger for mine nuværende og fremtidige samarbejdspartnere.”

Lulu Henckel vil fortsat være den ansvarlige kreative indkøber hos YouHeShe.com, dog nu kun tilknyttet som ekstern konsulent.

Fremtiden i YouHeShe
For YouHeShes vedkommende kommer det nye setup ikke til at medføre nogle ændringer i hverken udtryk eller univers. Det fortæller marketingsansvarlig, Christina Buus.

”For at sikre det karakteristiske YouHeShe look fremadrettet har YouHeShe valgt at knytte Lulu Henckel til virksomheden som ekstern konsulent, hvor hun vil få ansvaret for det kreative udtryk i forbindelse med alle indkøb,”siger hun og fortsætter:

”Tine Høyer, som har været ansat hos YouHeShe i fire år, og som pt. besidder rollen som Retail Manager, overtager alle praktiske opgaver forbundet med indkøb samt assistere Lulu på disse. Jeg har ligeledes har været en del af YouHeShe-teamet i flere år, og vil varetage YouHeShe brandet udadtil samt Marketing/PR. Vi ser meget positivt på det nye setup, og går en spændende tid i møde med mange nye projekter og brands i pipeline. Vi ønsker Lulu al mulig held & lykke med hendes nye spændende projekt,” lyder det fra Christina Buus.