Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

Jane Kønig ansætter ny Sales Manager

Kir Løgstrup bliver ansvarlig for salg hos den danske smykkedesigner Jane Kønig.
Kir Løgstrup bliver ansvarlig for salg hos den danske smykkedesigner Jane Kønig.

Kir Løgstrup har over 15 års erfaring inden for wholesale og retail, og har de sidste fem år været ansat som salgsansvarlig hos Maria Black Jewellery. En stærk profil med et stort netværk i ind- og udland, som derfor skal være med til at styrke og udvikle Jane Kønig nationalt og internationalt, lyder det fra smykkevirksomheden.

”Det har afgørende betydning for os, at vores nye Sales Manager kan indgå i et positivt og dynamisk team, og besidder evnen til at kunne identificere sig med brandet. Derfor faldt vores valg helt naturligt på Kir Løgstrup. Hun har, udover mange års engros- og detailerfaring, et bredt kendskab til smykker og rig erfaring med salg af samme – hvilket også har vægtet i udvælgelsen af vores nye Sales Manager,” udtaler Suzette Grosen, PR & Marketingchef for Jane Kønig.

”Det er fantastisk at få mulighed for at arbejde med Jane Kønigs unikke og smukke design, og blive en del af et spændende, energisk og motiveret team. Jeg glæder mig meget til at bidrage til en fortsat positivt vækst og udvikling i samspil med kollegaer, agenter og kunder,” siger om Kir Løgstrup om sit nye arbejde.