Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Nyt denimhus åbner i Århus

De århusianske mænd kan fra 30. juli købe mærker som Blue De Genes og Japan Blue i det nye denimhus, Blue Caviar.
De århusianske mænd kan fra 30. juli købe mærker som Blue De Genes og Japan Blue i det nye denimhus, Blue Caviar.

Et rødt – og for de lokale, velkendt – bindingsværkshus vil fra 30. juli danne ramme om Århus’ første denimhus, Blue Caviar, hvor udvalgte denimbrands og -produkter vil være til at finde på hylderne.

Denim er den gennemgående metervare i butikken, som dog mikses med produkter, der supplerer denim.

”Både Brian (Brian Sørensen, red.) og jeg har erfaring med at arbejde med denim, og vi synes, at denimprodukter har flere detaljer, mere historie og autenticitet end mange andre kvaliteter. Det hænger sammen med måden, denim er vævet og behandlet på. Derfor har Blue Caviar fokus på denimprodukter,” siger Brian Mogensen, grundlægger og medejer af Blue Caviar.

Butikkens udvalg kommer fra Europa, USA og Japan, og Blue Caviar forhandler mærker som Lee 101, G-Star, Blue De Genes og Japan Blue, og flere af butikkens mærker fås ikke i Århus før Blue Caviars åbning. Antallet af denimbrands, der vil blive forhandlet i butikken, er dog begrænset, da fokus er på et smalt, men dybt sortiment.

”Vi har valgt at have en smalt udvalg af brands for på den måde at give de enkelte brands mere plads og understøtte deres identitet. Vores ambition er at have mulighed for at fortælle kunderne om både produktionen, produktet – alt fra jeans-vasken til bukseknappen – og om historien om selve brandet. Det føler vi, at vi bedst kan med en smal, men nøje udvalgt brand-portefølje,” siger Brian Mogensen.

Brian Mogensen og Brian Sørensen er de to grundlæggere af denimhuset, og de har begge erfaring fra den danske tekstilbranche. Brian Mogensen, der til hverdag vil stå i butikken, har tidligere været country manager hos G-Star og retail manager hos Bestseller. Brian Sørensen er investor i Blue Caviar.

Blue Caviar åbner den 30. juli på Vestergade 7 i Århus.