Facebook Abonnér
15:40
|
17.03.2018
Ole_Hojriis_Kristensen_CEO_Trendsales

Ny administrerende direktør til Trendsales

Trendsales ApS har med øjeblikkelig virkning udpeget sin tekniske direktør, Ole Højriis Kristensen, til ny administrerende direktør.

| Job Navne | af Marlene Toldbod

Ole Højriis Kristensen har været teknisk direktør i Trendsales siden september 2015 og fortsætter i den rolle parallelt med sin nye stilling som administrerende direktør. Ole Højriis Kristensen udmærker sig ved sin omfattende ekspertise i internet- og softwareudvikling samt mangeårige ledelseserfaring, lyder det fra Trendsales’ ejere, det schweiziske mediehus Tamedia.

Før han blev ansat hos Trendsales, var Ole Højriis Kristensen Associate Director i Saxo Bank samt administrerende direktør for Vodafone Denmark (Zyb Aps). Han var endvidere stifter og udvikler af det mobile sociale netværk, Zyb.com, som blev erhvervet af Vodafone i 2008. Han har også arbejdet som softwareudvikler hos diverse danske onlinevirksomheder. Bestyrelsen i Trendsales og Tamedias ledelse glæder sig over, at Ole Højriis Kristensen har takket ja til rollen som administrerende direktør.

”Med sine gode kvalifikationer, indgående viden og store engagement har Ole bevist, at han er perfekt til rollen som administrerende direktør. I de seneste måneder har han vist, hvor værdifuld han er for teamet, og vi glæder os til at arbejde sammen med ham på endnu tættere hold,” siger Nicola Claglüna, chef for internettjenester hos Tamedia.

I begyndelsen af april i år blev Trendsales daværende CEO Rasmus Goth Engel afskediget med øjeblikkelig varsel. Han er senere blevet politianmeldt af Trendsales og sigtet for bedrageri.

Det var i 2014, at Tamedia erhvervede sig 88 % af aktierne i Trendsales ApS.

Læs også

Nyeste jobannoncer /

Instore Visual Merchandiser

Instore Visual Merchandiser

Københavnsområdet

Sales Assistants

Sales Assistants

Københavnsområdet

Eventpraktikant

Eventpraktikant

Københavnsområdet

Konstruktør

Konstruktør

Region Sjælland

Social Media Coordinator

Social Media Coordinator

Københavnsområdet

Indryk jobannonce

Mest populære lige nu /

Få de vigtigste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev