Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

Barbara i Gonginis første butik i København

Barbara i Gongini flytter ind i den italienske konceptbar Salotto 42 og præsenterer et univers for alle sanserne.
Barbara i Gongini flytter ind i den italienske konceptbar Salotto 42 og præsenterer et univers for alle sanserne.

I 2015 åbnede den meget velansete romerske cocktailbar Salotto 42 i København. I Rom er det, udover mad og drikke, muligt at købe bøger og smykker i baren, og Pandoras æske-konceptet med at introducere besøgende for mange forskellige indtryk, er ført videre til København. Her kan man også finde en barber, italienske accessories, kunst og mode – tidligere har blandt andet Gudrun & Gudrun udstillet deres kollektioner i barkonceptet.

Nu er turen så kommet til endnu et møde med modebranchen i Salotto 42, idet Barbara i Gongini åbner, hvad de betegner som en colab store, senere i dag. Det er første gang Barbara i Gongini kaster sig ud i et fysisk butiksunivers, og at det bliver i samarbejde med et sted som Salotto 42, er ikke tilfældigt. Designer Barbara i Gongini fortæller:

”Hvis vi skal prøve kræfter med egen butik, skal det være et sted, der passer til vores tilgang og den måde vi arbejder på. Vi vil gerne have et sted, der er event-baseret, hvor vi inviterer andre stil- og kunstarter indenfor og på den måde skaber et rum, hvor alle sanser bliver udfordret”.

Åbningen byder derfor på mere end blot en kollektionsfremvisning. Indretningen tager form med kunst fra Kaare Sebastian Golles og bådrester fisket op udfor Refshaleøen, hvor Barbara i Gongini for nyligt flyttede ud. Der er arbejdet med at alle sanser bliver pirret, når man kommer ind i butikken, og senere på året vil der også blive inviteret indenfor til koncerter.

Barbara i Gongini ligger i Pilestræde 52. Der er presseåbning i dag, onsdag, fra 15-20 og i morgen kl. 10 åbnes dørene for alle.