Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Job, Navne

CPH Fashion Pool får ny direktør

Carsten Weinrich har efter 10 år med CPH Fashion Pool besluttet sig for at udtræde af både ledelsen og ejerkreds. Rune Brodersen er ny administrerende direktør.
Carsten Weinrich har efter 10 år med CPH Fashion Pool besluttet sig for at udtræde af både ledelsen og ejerkreds. Rune Brodersen er ny administrerende direktør.

CPH Fashion Pool står for salg og distribution for en række brands, herunder Project AJ117, Bl^nk, Campomaggi, MDK/Munderingskompagniet og Selfhood.

Carsten Weinrich har været ansvarlig for udvikling af nye forretningsområder og eksportmarkeder, men i takt virksomhedens udvikling de seneste år har skabt øget behov for fokus på den økonomiske og strategiske disciplin, har Carsten Weinrich besluttet at det er tid til nye udfordringer.

“Jeg har just rundet et skarpt hjørne rent aldersmæssigt, og det er nu eller aldrig, hvis jeg skal prøve kræfter med noget andet end mode,” siger han.

CPH Fashion Pool fortsætter sin forretning uændret, men med tidligere økonomidirektør og partner Rune Brodersen som ny administrerende direktør og eneejer.

”Planen er, at jeg fortsætter alene. Nogle gange er det en fordel at være flere om de ledelsesmæssige beslutninger, og nogle gange er det nemmere, når der kun er én, der skal tage stilling. Jeg tror virksomheden kommer til at nyde godt af den ro, det giver, når der kun er én. I forhold til det daglige kommer der ikke til at være de store ændringer, men det er klart, at jeg nok kommer til at bruge lidt mindre tid foran computerskærmen og lidt mere tid på udadvendte aktiviteter,” fortæller Rune Brodersen.