Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

Filippa K hylder cirkulær mode

I forbindelse med Copenhagen Fashion Summit den 12. maj sætter Filippa K fokus på hvordan fremtidens detailbutik kan tage sig ud.
I forbindelse med Copenhagen Fashion Summit den 12. maj sætter Filippa K fokus på hvordan fremtidens detailbutik kan tage sig ud.

Foruden prominente talere til Copenhagen Fashion Summit, der skal diskutere dagsordenen for en bæredygtig modeindustri, har svenske Filippa K sat handling bag ord, og udstiller brandets forestilling om, hvilke elementer den bæredygtige butik kan indeholde.

”I fremtiden vil vi komme til at sætte vores garderobe sammen på en helt ny måde. Vi tror, det bliver et miks af langtidsholdbart tøj og second hand samt det at leje sit tøj også vil vinde indpas,” forklarer Elin Larsson, Sustainability Director hos Filippa K.

Derfor præsenterer Filippa K en række bæredygtige initiativer i deres på butik på Ny Østergade i København, i dagene den 11.-15. maj. Her kan man medbringe sit gamle Filippa K-tøj og få 15% på nye styles, og det indleverede tøj vil enten blive genanvendt eller solgt via Filippa K Second Hand. Man kan genopdage og købe brugte favoritter fra tidligere Filippa K-kollektioner eller leje et hvilket som helst outfit i butikken, have det i fire dage og kun betale 20% af den originale pris – rensning af det returnerede tøj er inkluderet i prisen samt få et indblik i de behandlingsprodukter Filippa K tilbyder til tøjet og viden om, hvordan du passer bedst på dit tøj.

”Vi stræber imod en cirkulær modeindustri i stedet for den lineære model, der hersker i branchen i dag. Vi vil gerne engagere vores kunder og sammen med dem se frem imod en alternativ måde at konsumere på – og det den agenda fastslår vi under Copenhagen Fashion Summit,” siger Elin Larsson.