Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Kalender, Navne

Amber Valletta, Nadja Swarovski og Imran Amed kommer til Summit

Danish Fashion Institute løfter i dag sløret for fem nye topnavne på programmet for Copenhagen Fashion Summit 2016, herunder skuespiller og model Amber Valletta samt Nadja Swarovski.
Danish Fashion Institute løfter i dag sløret for fem nye topnavne på programmet for Copenhagen Fashion Summit 2016, herunder skuespiller og model Amber Valletta samt Nadja Swarovski.

Der er under to måneder til Copenhagen Fashion Summit 2016, og programmet kan allerede bryste sig af en imponerende talerliste. I dag afslører Danish Fashion Institute så yderligere fem, nye topnavne.

Model og skuespiller Amber Valletta er netop bekræftet som Copenhagen Fashion Summits anden vært, der side om side med Derek Blasberg, kommer til at føre konferencens ca. 1.200 gæster gennem dagen. Valletta er en dedikeret fortaler for bæredygtighed og har blandt andet talt ved Sustainable Brands konferencen i San Diego i 2015.

Nadja Swarovski, medlem af direktionen for verdens førende og mest bæredygtige krystalproducent Swarovski, er ligeledes bekræftet til Copenhagen Fashion Summit. Swarovski har siden 2012 ført nøje tilsyn med deres globale CSR-initiativer ved at udvikle en strategi, der sikrer at ansvarlige, etiske og miljømæssige standarder er inkorporeret i virksomhedens forretningsmetoder. Shaway Yeh, Group Style Director for Kinas mest indflydelsesrige livsstilspublikation Modern Weekly og Parsons School of Design-dekan, Burak Cakmak, skal ligeledes tale ved konferencen.

Endelig er Imran Amed, grundlægger, direktør og chefredaktør på Business of Fashion (BoF), føjet til listen af talere. BoF er den førende globale brancheportal inden for modebranchen med 1 million unikke besøgende om måneden og mere end 3 millioner følgere på de sociale medier – og har netop vundet CFDAs Media Award.