Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Telegrammet: Ugen i mode

Tårerne triller hos Naomi Campell i ny video, Sarah Jessica Parker bliver forårsklar med Ellos og demokrati hos Chanel.
Tårerne triller hos Naomi Campell i ny video, Sarah Jessica Parker bliver forårsklar med Ellos og demokrati hos Chanel.

Man skal ikke sige, at Karl Lagerfeld ikke lytter til sine kritikere – de, som har beklaget at hans Chanel venues er så store og spektakulære, at man sidder så langt væk fra catwalken, at det er umuligt at se tøjet – de fik syn for sagen under denne uges show: Chanel, Karl og co. havde linet over 3.000 pladser op hele vejen langs smalle podier, der snoede sig igennem Grand Palais så alle skulle føle at de sad front row – ”Demokratisk mode. Og så ikke mere brok,” lød det fra Karl. Det var også i denne uge, at han indlemmede det nyeste medlem af hans Chanel-familie: Willow Smith er ny Chanel ambassadør.

Hun er ikke den eneste celebrity, der i denne uge har bevæget sig ind i på modens territorium. Eftersigende skulle Twilight-stjerne Robert Pattison være mere end bare almindelig interesseret i tøj, og selv være begyndt at designe – vist kun på hobbyplan indtil videre, men rygtet siger, at han kigger med i kulissen hos Dior Homme.

Riccardo Tisci og Naomi Campell sammen om en musikvideo? Ikke en standard kombination af Givenchy-designeren og supermodellen, men ikke desto mindre er det faktum i Anohnis – Antony fra Antony and the Johnsons’ soloprojekt – nyeste video, Drone Bomb Me, hvor en grædende Campell lip sync’er Anohnis vokaler – hele projektet udført under Tiscis kyndige art direction.

Det var også i denne uge Ellos lancerede deres nyeste samarbejde med Sarah Jessica Parker som model for forårskampagnen Mit Liv Min Historie – tidligere har blandt andre Caroline de Maigret og Connie Nielsen også lagt ansigt til Ellos’ universer.