Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Nyt loyalitetsprogram i Nørrebrobutik

I morgen åbner Collective – en ny konceptbutik på Elmegade i hjertet af Nørrebro, som introducerer et nyt slags medlemskab for sine kunder.
I morgen åbner Collective – en ny konceptbutik på Elmegade i hjertet af Nørrebro, som introducerer et nyt slags medlemskab for sine kunder.

På Collectives hylder vil der både være kendte highstreet mærker og butikkens egne produkter – en accessorylinje med tasker, clutches og punge. Derudover vil man kunne finde Stine Goya, Whyred, Second Female, Escentric Molecules, Just Female, Wallpaper byguides og bomberjakker fra Alpha Industries, som blandt andre tæller Gigi Hadid, Mark Ronson og Kanye West blandt sine fans.

Collective har allerede nu samarbejder med forskellige danske artister i støbeskeen, hvor limited edition kollektioner vil blive solgt i begrænset oplæg i butikken på Elmegade samt online når webshoppen launcher til april.

Og som noget helt nyt lancerer Collective et sms-system, som endnu ikke er set på det danske marked. Det fortæller ejere, Mette Legarth Starklint og Merd Vand, som blev præsenteret for ideen i forbindelse med arbejde i udlandet.

”Faktisk er det primært set i musikverdenen, blandt artister, der har meldt sig ud af musiknetværk som Spotify og iTunes, men stadig har brug for at nå ud til deres fans og interagere med dem – direkte og uden mellemled. Collective kommer til at integrere det i sit forretningskoncept, med et ønske om at opbygger en tæt relation til slutforbrugeren. Det vil sige, at medlemmer af Collective får mulighed for at have direkte dialog med butikken angående produktnyheder og forespørgsler, limited sample sales, pre-ordre collabs, lige som vi også agter at bruge det den anden vej – at henvende os til vores kundenetværk, og spørge dem direkte, hvad de gerne vil have,” forklare Mette Legarth Starklint.

Collectives sms-system styres gennem en iPhone og lagrer en historik på alle medlemmer, således at de altid kan genkende hvert enkelt medlem og matche den enkeltes specifikke behov.

Butikkens univers er et miks af rå flader, klare farver og rene linjer mikset med træ, designet af Mette Legarth Starkling og Merd Vand, og ført ud i livet i samråd med designer Anders Busk Faaborg.

Der er åbningsreception i morgen fra kl. 17 – 19 på Elmegade 21. Lige nu kan man sms’e ’??’ til 31 32 43 46 og finde ud af mere om, hvad der sker på åbningsdagen, og så bliver man også automatisk blevet medlem af Collective.