Foråret i København bliver lig med bæredygtighed, og det kan du allerede nu varme op til med en gratis forelæsningsrække online.

Det er som udgangspunkt målrettet studerende, der skal deltage i Youth Fashion Summit, men er relevant for alle med en fod i modebranchen – blandt temaerne vil være Systemic Thinking, Responsible Management, Sustainable Design Thinking og Storytelling – som en lang række internationale og danske forelæserne vil give deres take på.

Der vil der være repræsentanter fra blandt andre Nike, H&M og FN, ligesom underviser Friederike Van den Wedel fra ESMOD i Berlin og Dilys Williams, der er direktør for Center for Sustainable Fashion i London, også vil holde oplæg.

Adjunkt Helene Jeune fra KEA, der er medarrangør, og som også selv skal forelæse, siger:

”De syv webinarer, der leder op til YFS, er en fantastisk mulighed for at få inspiration og indsigt i perspektiver, problemstillinger, redskaber og løsninger inden for bæredygtighed i modebranchen. De kan være med til at give en holistisk forståelse for nutidens og fremtidens udfordringer for branchen, og få indsigt i metoder og tendenser, der kan være med til at forme løsninger fremadrettet.”

Du kan læse mere om de forskellige forelæsninger og hvordan du tilmelder dig gratis her. Første webinar er i morgen, tirsdag den 8. marts kl. 16.