Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne, Udland

Telegrammet: Ugen i mode

Anna Wintour, Derek Blasberg og Garance Doré – de bedste nyheder fra ugen der er gået.
Anna Wintour, Derek Blasberg og Garance Doré – de bedste nyheder fra ugen der er gået.

Indbegrebet af fransk chic, Garance Doré, har netop annonceret, at hun lancerer en ny podcast ‘Pardon My French’, og hun siger selv, at det bliver som at sidde med en gruppe af sine bedste venner. Første sæson begynder næste uge med Emily Mortimer og Dolly Wells fra serien Doll & Em.

Milano Fashion Week er i fuld gang, og Alessandro Micheles Gucci løber med prisen for bedste anmeldelser, og har altså fulgt op på modehusets gode regnskab for Kering.

Tidligere på ugen bragte Fashion Forum historien om, at man i England kunne forvente et forbud mod modeller under 18 på podiet. Nu skal nye regler i Californien også sikre de kvindelige modeller, hvis helbred skal tilses af en læge, før de må arbejde.

Og så kom det frem tidligere på ugen, at Condé Nast førstedame Anna Wintour har hovedrollen i en ny dokumentar The First Monday in May.

Tidligere på ugen blev danske Nü nomineret til prisen som Best Collection For Women i Las Vegas, hvor de var til stede på messen og fik tildelt en flot andenplads. Og i weekenden kunne danske Josephine Skriver officielt udmelde, at hun endelig har fået sine vinger, og nu er fast model hos Victorias Secret.

Det var ligeledes ugen hvor nyheden om, at modejournalisten og celebritymagneten Derek Blasberg, lægger vejen forbi Danmark, når han til maj skal være vært til Copenhagen Fashion Summit.

LÆS OGSÅ: Telegrammet fra sidste uge