Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

NOTE har skrevet sin sidste note

Sådan lyder meldingen her til morgen fra chefredaktør og grundlægger, Christina Faaborg, da magasinet ikke længere kan få økonomien til at hænge sammen.
Sådan lyder meldingen her til morgen fra chefredaktør og grundlægger, Christina Faaborg, da magasinet ikke længere kan få økonomien til at hænge sammen.

Det aarhusianske modemagasin så dagens lys tilbage i 2014, og skulle i denne uge sende sin syvende udgave på gaden. Men det kommer ikke til at ske, og sidste NOTE-magasin bliver altså det, der står på hylderne nu.

Desværre har hverken salgs- eller annoncekroner kunne holde NOTE oven vande. Magasinet har i sine knap to år på markedet kørt med et mindre økonomisk overskud, men da der aldrig har været ønske om at have underskud, er valget at lukke ned mens legen er god, understreger chefredaktør Christina Faaborg.

”NOTE har været et passionsprojekt drevet uden økonomisk overskud. Det er ingen hemmelighed, at markedet er stærkt presset i forhold til annoncering, og fremtidsvisionerne tillader desværre ikke at fortsætte uden flere midler. Hvis blot kærlighed og kildevand var nok, ville historien have været en anden,” skriver NOTE i sin pressemeddelelse.

Holdet bag NOTE har følere ude, i forhold til at få adgang til ny kapital, der skal gøre det muligt at fortsætte med at udgive magasinet. Men lige nu er produktionen indstillet, og der er ikke sendt en syvende udgave af magasinet til tryk.

”Sådan er det for nu. Men skulle der vise sin en mulighed for at tilføre magasinet en kapitalindsprøjtning, så vil jeg ikke afvise at NOTE vender tilbage – enten i sin nuværende form, eller på en ny, spændende måde,” fortæller hun til Fashion Forum.