Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Udland

Freequent vinder norsk pris

Det danske brand fra Kolding har modtaget prisen for 'Bedste Leverandør', som blev uddelt af det norske branchemedie, Tekstilforum.
Det danske brand fra Kolding har modtaget prisen for 'Bedste Leverandør', som blev uddelt af det norske branchemedie, Tekstilforum.

<span style="font-size: 12.0pt; font-family: Georgia; color: #333333;”>Brandet fik hele 27 % af den norske detailhandels stemmer ved dette års prisuddeling og snuppede dermed prisen for næsen af tre norske mærker; Steeam, Ricco Vero og Kristine Vikse. Bag Freequent er det danske selskab Brands of Scandinavia, der ejes af Niels Christensen Haar. Det var dog den norske afdeling fra agenturselskabet Brands of Scandinavia Norge, som modtog prisen på Freequents vegne.

”Vi er meget glade og taknemmelige. Det betyder meget for os at modtage denne pris, når vi ved, at det er gode, loyale kunder, der har været vores vej frem,” siger Georg Undheim og Karin Søndeled fra Brands of Scandinavia Norge. 

Og den positiv feedback fra brandets kunder lød blandt andet på, at Freequent fører en god kundeservice med den rette opfølgningen i butikkerne, har fantastiske sælgere og at de har de rigtige produkter til gode priser.

Og det er præcis i den ånd, at Tekstilforum uddeler prisen:

”Vi kårer årets leverandør for at sætte fokus på det store stykke arbejde, de gør inden for salg, levering og kundeservice hver dag hele året for at sikre, at butikkerne får de rigtige varer på de rigtige tidspunkt,” fortalte Tekstilforums redaktør Ove Hansrud under prisuddelingen.