Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Kalender

Et nyt tilbud til modebranchens virksomheder

Mindre modevirksomheder med ambitioner inviteres til vækstprojektet ”Scaling by Design”, der afholdes af Dansk Design Center i foråret.
Mindre modevirksomheder med ambitioner inviteres til vækstprojektet ”Scaling by Design”, der afholdes af Dansk Design Center i foråret.

Danske produktdesignvirksomheder med vækstambitioner kan nu signe up til et nyt program i Dansk Design Center regi.

Scaling By Design vil bestå af konkrete aktiviteter, der skal hjælpe virksomheden til at blive inspireret, afklaret og skarp på essensen af forretningsidé og -koncept og opnå effektive, håndgribelige værktøjer til strategisk ledelse og videreudvikling af f.eks. kompetencer og strategisk retning.

En stor del af potentialet ligger i bedre kommunikation og fokuseret samarbejde mellem produktdesignere og aktørerne omkring dem. Derfor inviteres rådgivere, potentielle investorer, mulige partnere og mentorer – private så vel som offentlige – også til at deltage, for at skabe et rum, hvor parterne kan skabe stærke relationer og nye bud på partnerskaber og forretningsmodeller.

Scaling by Design vil bestå af en række workshops, netværksarrangementer samt åbne seminarer. Programmet går i luften primo marts 2016 og kan i alt rumme 6-8 designvirksomheder og 4-6 udefrakommende aktører, som vil blive sat sammen ud fra et mål om den bedst mulige kombination af erfaring og kompetencer.

Du kan læse mere her – og tilkendegive din interesse i at deltage her.