Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Telegrammet: Ugen i mode

Der snakkes modeuger verden over, Kanye West åbner for offentligheden til Yeezy-show og Balmain etablerer ny youngster army.
Der snakkes modeuger verden over, Kanye West åbner for offentligheden til Yeezy-show og Balmain etablerer ny youngster army.

<span style="font-size: 12.0pt; font-family: Georgia; color: #333333;”>Karl Lagerfeld sænkede det heftige modetempo, da han under Haute Couture ugen i Paris fremviste de omhyggeligt håndlavede designs af blandt andet træ og papir og snakkede bæredygtighed efter Chanel-showet. I Calvin Kleins nye SS16 kampagne flexer, poser og danser blandt andre Justin Bieber, Kendall Jenner, Kendrick Lamar og FKA Twigs.

Videre til New York’s herremodeuge der finder sted i næste uge, hvor Kanye West har lejet hele Madison Square Garden til sit Yeezy-show den 11. februar. Dermed åbner den verdenskendte rapper op for offentligheden, og billetter til showet sættes til salg i dag. Oliver Rousteing har en hel ny Balmain Army i tankerne, men denne gang en meget yngre af slagsen. Den kreative direktør har nemlig lanceret en Balmain børnetøjslinje, og de første børn, der vil være iklædt den nye kollektion, er Kim Kardashians, Alessandra Ambrosios, Adriana Limas og Jourdan Dunns. Det kan være modelmama Tyra Banks er på den liste næste gang, hun og den norske fotograf Erik Asla, er nemlig lige blevet forældre for første gang.

Næste uge er modeuge, og masser af danske brands melder klar med events og nye tiltag. Den 4. februar inviterer Le Fix indenfor og fejrer deres nyeste skud på stammen, The Quilt Project. Karen Simonsen er klar med en ny kollektion af klassikere, kaldet ONE, og POPUPSHOP udvider sortimentet med womens wear. Og i mandags kunne vi meddele, at Henrik Vibskov er tilbage på den officielle showkalender på Rådhuset onsdag den 5. februar.

LÆS OGSÅ: Telegrammet fra sidste uge