Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Adidas får dansk direktør

En af verdens største sportstøjsproducenter har i dag meldt ud, at deres nye administrerende direktør bliver danske Kasper Rørsted.
En af verdens største sportstøjsproducenter har i dag meldt ud, at deres nye administrerende direktør bliver danske Kasper Rørsted.

Fra 1. august 2016 slutter Kasper Rørsted sig til Adidas-koncernen som medlem af direktionen. Han skal overtage stillingen fra administrerende direktør, Herbert Hainer, der til den tid går på pension. Det offentligjorde Adidas Group i dag i en pressemeddelelse.

53-årige Kasper Rørsted har siden 2008 ledet den tyske kosmetikvirksomhed Henkel, og har i flere år været en af de få danskere med en toppost i det internationale erhvervsliv. Han har omfattende ledelseserfaring fra stillinger hos blandt andre Oracle, Compaq og Hewlett Packard.

“Kasper Rørsted er den perfekte kandidat til at overtage for Herbert Hainer. I otte år har han med stor succes ledet Henkel, der ligesom Adidas Group er kendt for sin vækst, sit internationale omdømme og bæredygtighed. Derudover er Kasper Rørsted en passioneret løber, skiløber og fodboldfan, og jeg er overbevist om, at han, sammen med den øverste ledelse af Adidas Group, vil fortsætte virksomhedens dynamiske vækststrategi, “siger Igor Landau, bestyrelsesformand for Adidas AG.

LÆS OGSÅ: “Adidas introducerer en fuldautomatiseret fabrik”