Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Astrid Andersen: Fremmødet var vanvittigt

Den danske designers show til London Collections Men får stor ros i The Guardian. Selv mener hun, at London er det bedste sted for herremoden lige nu.
Den danske designers show til London Collections Men får stor ros i The Guardian. Selv mener hun, at London er det bedste sted for herremoden lige nu.

For niende gang var den London-baserede menswear designer at finde på den officielle showkalender under den britiske modeuge. Fashion Forum fangede Astrid Andersen efter lørdagens show til en snak om herremodens store potentiale.

Der kom for alvor gang i den britiske menswear scene for 10 år siden, og i Astrid Andersens optik er det den vigtigste talentplatform i verden indenfor herremode. For hende har London altid været et naturligt valg – det er her hun er uddannet ved Royal College of Art i 2010, og her hun udvikler sine kollektioner.

“Man får mere opmærksomhed som upcoming designer i London, og folk kommer netop hertil for at se, hvad der er nyt,” forklarer hun og fortsætter:

”Det øgede fokus på herremode er et resultat af mange års indsats for at fremme menswear, fordi det er et segment i stor vækst. Det er fantastisk, at se hvordan London Collections Men nu virkelig trækker folk til, og det giver en kæmpe eksponering, som er ekstrem vigtig lige inden den kommende salgsmesse i Paris ,” fortæller hun til Fashion Forum.

Ros fra The Guardian

Astrid Andersen er allerede slået igennem internationalt, og kan tælle rapperne Drake og A$AP Mob blandt sine fans. Hendes show i weekenden blev heller ikke overset af engelske The Guardian, der blandt andet roser Astrid Andersens A/W16 kollektion for at indfange den britiske herremodes casual stil. Selv er Astrid Andersen glad og lettet:

”På dagen gled alt ret nemt, og mit team var fuldstændig fabelagtigt! Og alle kom. Vi har normalt et stærkt fremmøde, men den her gang var vanvittig! Jeg har kun hørt god respons so far, så det er dejligt,” siger hun.

LÆS OGSÅ: “Astrid Andersen får endnu en fornem nominering”

LÆS OGSÅ: “Astrid Andersen er indstillet til engelsk pris”