Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland

DAFI Tuesday: Bliv klog på bæredygtige materialer

Danish Fashion Institute gentager successen fra efteråret, og inviterer endnu engang til foredrag om bæredygtige materialer.
Danish Fashion Institute gentager successen fra efteråret, og inviterer endnu engang til foredrag om bæredygtige materialer.

På grund af den store succes ved efterårets arrangement om bæredygtige materialer, lovede Danish Fashion Institute at vende tilbage til samme emne. Det bliver tirsdag den 19. januar kl. 9-10, og skynd dig at sætte datoen i kalenderen, for tilmeldingslisten er allerede halvt fyldt.

Der vil blive sat fokus på udvalget af bæredygtige materialer, og den indflydelse det har på miljøet at gå bærdygtighedens vej. Viden der er vigtig og relevant for både designere, produktudviklere og sourcere – alle er velkomne og det er gratis at deltage.

DAFI glæder sig til atter at byde velkommen til materiale- og bæredygtighedsekspert Suzi Christoffersen, som vil komme ind på:

  • Gennemgang af fibre og forskellige bæredygtige materialer
  • Klassificering af materialer
  • Et produkts livscyklus

Suzi Christoffersen har blandt andet været med til at etablere DAFIs Fabric Source, som er Nordens største bæredygtige materialebibliotek.

 

Praktisk

Hvornår: Den 19. januar kl. 9-10

Hvor: Design Society, Frederiksholms Kanal 30-C, 1220 København K

Hvordan: Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 15. januar. Huk at oplyse navn og virksomhed.