Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Tonsure åbner Copenhagen Fashion Week AW16

Copenhagen Fashion Week har netop offentliggjort showkalenderen for den kommende modeuge, der åbner med et herreshow.
Copenhagen Fashion Week har netop offentliggjort showkalenderen for den kommende modeuge, der åbner med et herreshow.

Det danske herretøjsmærke Tonsure, der tidligere på året vandt DANSK Design Talent – Magasin Prisen, har fået æren af at åbne Copenhagen Fashion Week AW16. Der sker onsdag den 3. februar kl. 14.00 på modeugens officielle venue, Københavns Rådhus.

Adam El-Zayat, der står bag Tonsure sammen med designer Malte Flagstad, er glad for at være udvalgt til officielt åbningsshow:

”Vi er meget stolte over at skulle åbne Københavns modeuge, og at Copenhagen Fashion Week har valgt at fokusere på dansk herremode. Det er muligheder som dette, et spirende modebrand har brug for, for at kunne etablere sig i den internationale modebranche,” skriver Adam El-Zayat til Fashion Forum.

Flere herremærker på kalenderen

Foruden Tonsure, er der også flere andre herreshows på kalenderen, blandt andre Han Kjøbenhavn og Asger Juel Larsen, der begge har vist gennem flere sæsoner, samt designtalentet Ellen Pedersen.

De kendte danske

Modeugen, der finder sted fra den 3.-5. februar 2016, byder selvfølgelig også på shows fra en række af de store danske showmærker så som By Malene Birger, Ganni og Baum und Pferdgarten samt en håndfuld af de fremadstormende talenter som Mark Kenly Domino Tan og Freya Dalsjø.

Udlandet kommer også

Nogle udenlandske mærker indfinder sig også på den københavnske showscene til februar, blandt andre den tyske modedarling Lala Berlin, som har stort fokus på det danske marked for tiden. Norske herretøjsdesigner Peter Schamaun, der tidligere har afholdt show i Antwerpen, har også valgt at afholde show i København.

Endelig kan fremhæves Fashion Hong Kong, der præsenterer kollektioner fra de tre Hong Kong-designere Doris Kath, Daydream Nation og Lu Lu Cheung.