Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

ELLE Style Awards får ny hovedsponsor

Den 17. maj 2016 kåres de dygtigste danske modefolk, de bedste brands og de mest markante stilikoner til ELLE Style Awards 2016. Ny hovedsponsor for modebranchens prestigefyldte prisuddeling er designvirksomheden Georg Jensen.
Den 17. maj 2016 kåres de dygtigste danske modefolk, de bedste brands og de mest markante stilikoner til ELLE Style Awards 2016. Ny hovedsponsor for modebranchens prestigefyldte prisuddeling er designvirksomheden Georg Jensen.

Dansk ELLE uddeler igen priser til de hotteste navne i dansk mode. Det sker ved ELLE Style Awards 2016, der afholdes den 17. maj 2016 i DR Koncerthuset. I år er det designikonet Georg Jensen, der er hovedsponsor for modeprisuddelingen, og samarbejdet mellem ELLE og Georg Jensen omfatter også, at Georg Jensen skaber en helt ny eksklusiv statuette til vinderne af ELLE Style Awards 2016.

”Georg Jensen er et stærkt og verdenskendt brand med en unik håndværkstradition og et tidløst æstetisk design, der passer perfekt ind i ELLEs univers. Det er en stor ære for ELLE Style Awards og dansk mode at have så stærkt et brand med som hovedsponsor og samarbejdspartner til årets vigtigste modebegivenhed,” siger ELLEs chefredaktør Cecilie Ingdal Christiansen.

Netop det stærke værdimatch og den fælles tradition for at støtte og hylde talent har også været vigtigt for Georg Jensen i forbindelse med etableringen af det nye samarbejde med ELLE.

“Vi er meget stolte over at være hovedsponsor på ELLE Style Awards 2016. Georg Jensen selv var en meget talentfuld kunstner med et innovativt udsyn, og han samarbejdede med de bedste designere i sin samtid. Hans tradition for at støtte datidens designere videreføres stadig den dag i dag hos Georg Jensen, på samme måde som ELLE Style Awards har tradition for at hylde danske talenter,” udtaler David Chu, CEO hos Georg Jensen.

Mere end bare mode
Dansk ELLE, der har etableret ELLE Style Awards som den danske modebranches mest prestigefyldte prisuddeling, har haft stor succes med at gøre prisuddelingen bredere, så den afspejler hele ELLEs univers inden for mode, livsstil, design og kultur. Det nye samarbejde med Georg Jensen er yderligere med til at fremhæve, at det er alle aspekter af design-livsstilen, der hyldes til ELLE Style Awards 2016.

”Dansk ELLE oplever for tiden en stor interesse fra vores internationale søstermagasiner i alt, der er nordisk, uanset om det er mode, design eller interiør. Som dansk designikon oplever Georg Jensen den samme interesse, og at Georg Jensen er internationalt anerkendt inden for både smykker, ure, sølvkorpus og -bestik og interiør, er kun med til at tage os videre på den rejse,” siger Cecilie Ingdal Christiansen.

Fakta om ELLE Style Awards og awardkategorier 2016
ELLE Style Awards blev afholdt første gang i Danmark i 2013, hvor prisuddelingen fandt sted i Skuespilhuset i København. ELLE Style Awards er internationalt anerkendt og afholdes i 17 ud af 45 ELLE-lande, blandt andet Storbritannien, Kina og Sverige. Flere af de internationale chefredaktører fra ELLE-netværket vil bl.a. sidde med i juryen sammen med danske branchefolk.

Til ELLE Style Awards 2016 vil der bliver uddelt priser inden for følgende kategorier:
Årets brand, Årets designer, Årets modeformidler, ELLE-prisen, Årets stylist, Årets modefotograf, Årets makeup artist, Årets Uundgåelige, Læser-prisen (årets stilikon), Årets internationale modehus, Årets hårartist, Årets smykkebrand, Årets mand, Årets CSR-pris, Årets accessorybrand, Årets model.

Læs mere om ELLE Style Awards 2016 på www.ELLE.dk/ESA.