Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Dansk designer headhuntet til Fendi

Den italienske modegigant Fendi har fået øjnene op for danske Nikoline Liv Andersen, der på få år har fået et internationalt gennembrud.
Den italienske modegigant Fendi har fået øjnene op for danske Nikoline Liv Andersen, der på få år har fået et internationalt gennembrud.

I hjertet af København lader den danske designer kreativiteten få frie tøjler og skaber kreationer ud fra en kombination af kunst og mode. Nikoline Liv Andersen er uddannet fra Kunstakademiets Designskole København, og har under sin uddannelse været i praktik hos både Christian Dior og John Galliano.

Nu er hun blevet headhuntet af italienske Fendi, og på sin Instagram skriver hun spændt: “Jeg er meget glad for at meddele, at jeg, Nikoline Liv Andersen, fra i dag skal arbejde for Fendi.”

Fashion Forum erfarer, at hun fortsat vil have base i København, men selvfølgelig vil kunne se frem til ofte at skulle til Rom.

LÆS OGSÅ: “Tommy Hilfiger headhunter dansker”

Nikoline Liv Andersens kunstneriske tilgang til moden har tidligere vakt opsigt udenfor Danmark. I starten af 2015 var hendes kreationer at finde på Danmarkshusets udstilling i Paris og i efteråret i Henrik Vibskovs butik i New York.

I 2013 var hun nomineret til Dansk Design Talent – Magasin Prisen med kollektionen ’Kun engle har vinger’. Kollektionen er senere hen blevet udstillet på danske museer som Martin Asbæk Gallery og Horsens Kunstmuseum.