Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Navne

Moussa Mchangama er ny digital redaktør på Cover

Holdet på mode- og livsstilsmagasinet Cover styrkes i december 2015, hvor flere nye navne træder til. Her i blandt er Fashion Forums tidligere redaktionschef.
Holdet på mode- og livsstilsmagasinet Cover styrkes i december 2015, hvor flere nye navne træder til. Her i blandt er Fashion Forums tidligere redaktionschef.

Hos Cover, som er en del af Malling Publications, er der foretaget interne rokeringer og ansat nye kræfter til at varetage de daglige arbejdsgange.

Moussa Mchangama bliver Covers nye digitale redaktør og får ansvaret for alle Covers digitale flader. Moussa kommer fra en stilling som selvstændig journalist og redaktør på Dansk Magazine og har tidligere været skribent og redaktionschef på Fashion Forum. Han har en bachelor i Retorik og en kandidat i Moderne Kultur og Kulturformidling.

LÆS OGSÅ: “Melissa Bech stopper som moderedaktør på Cover”

Moussa Mchangama mener, at Cover har et super stærkt brand i en tid hvor alle taler om vigtigheden af det digitale og ser frem til at udvikle videre derpå.

“Konkurrencen i medielandskabet er super skarp og det kræver en målrettet og dynamisk indsats på det digitale område. Jeg glæder mig til at være med til at skabe et endnu stærkere modeunivers på tværs af digitale platforme,” skriver Moussa Mchangama til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: “Magasinhuse har forsøgt opkøb af Cover-forlag”

Ydermere er der ansat ny fashion director, som er den anerkendte stylist Karin Smeds med en baggrund i modebranchen de seneste 15 år. Hun har et stort internationalt netværk og vil være ansvarlig for Covers kreative profil.

Karin kommer til at arbejde tæt sammen med Covers tidligere webredaktør Camilla Louise Høg, som bliver ny moderedaktør på Cover. Camilla vil have ansvaret for den daglige drift af modeafdelingen, være ansvarlig for modeindholdet i magasinet i samarbejde med Karin Smeds samt varetage kontakten til kunder og samarbejdspartnere.