Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Hunter må sige farvel til succesfuld direktør

James Seuss har ført det britiske firma til nye væksthøjder, hvilket i 2014 førte til solgte varer for over en milliard kroner.
James Seuss har ført det britiske firma til nye væksthøjder, hvilket i 2014 førte til solgte varer for over en milliard kroner.

Administrerende direktør for det britiske firma Hunter, James Seuss, træder tilbage ved udgangen af november måned efter tre år på posten. Det skriver Women’s Wear Daily.

”Virksomheden har under Seuss fortsat med en høj omsætningsvækst og stigende kendskabsgrad i en transformationsperiode for mærket,” siger Oliver Haarmann, der er bestyrelsesformand for Hunter.

LÆS OGSÅ: ”Georg Jensens kreative direktør fratræder”

Hunter er gået økonomisk fremad under den strategiske investeringspartner, kapitalfonden Searchlight Capital Partners, der kom til i 2011. Således var der i regnskabsåret 2014 et afkast på 164 millioner kroner (15,4 millioner pund), mens salget rundede en milliard kroner (95,7 millioner pund). Det er en stigning på henholdsvis 5,5 procent og 17 procent.

Fremadrettet er der blandt andet planer om at udvikle brandet i Japan, og der er foretaget betydelige investeringer i en ny e-handelsplatform på flere sprog. Desuden har Hunter investeret i udvikling af nye produktkategorier, it-systemer og infrastruktur.

The Hunter Original brand inkluderer i dag både fodtøj, overtøj, strik og tilbehør samt gummistøvler.

Kilde: Women’s Wear Daily