Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland, Udland

Speed-dating skaber succesfulde samarbejder

Ved næste arrangement er Pakistan i fokus. Der er stadig ledige pladser og god mulighed for at skabe netværk med bæredygtige leverandører, der har lave minimumskrav helt ned til 30 stk.
Ved næste arrangement er Pakistan i fokus. Der er stadig ledige pladser og god mulighed for at skabe netværk med bæredygtige leverandører, der har lave minimumskrav helt ned til 30 stk.

I næste måned afholder Danish Fashion Institute endnu en gang arrangementet, nu med fokus på Pakistan.

Speed-dating er en god mulighed for at lære om det pakistanske marked. Der er ingen krav om, at man skal indgå samarbejde med leverandørerne, og ligeledes kan man sagtens melde sig til, selvom man ikke har planer om at producere i landet.

Brugbare kontakter

Tilbage i december sidste år og juni i år blev der afholdt speed-dating mellem danske virksomheder og bæredygtige leverandører fra Vietnam og Bangladesh.

Efter sidste arrangement har over halvdelen af de danske virksomheder indgået samarbejde med bangladeshiske leverandører. Det viser en undersøgelse udarbejdet af Danish Fashion Institute (DAFI). Derudover mener mere end 80 procent, at de har opnået brugbare kontakter efter speed-dating.

LÆS OGSÅ:”Derfor er det fordelagtigt at producere i Pakistan”

Pernille Kramer fra IC Company har deltaget begge gange og mener, at det er en positiv oplevelse og rigtig nemt at gå til.

“Generelt er det en rigtig god platform, og det fungerer godt. Man får jo mellem 20-50 henvendelser på ugebasis fra leverandører, hvor næsten 95 procent af dem er en autogeneneret mail. Hele den bæredygtige vinkel er også interessant, da det normalt kan være svært at sortere i, hvor DAFI her har lavet forarbejdet. Så en god måde at møde nye leverandører på, uden at bruge for meget tid,” siger Pernille Kramer til Fashion Forum

Også Michaela Ritsing, der er indkøber for Dea Kudibal, fandt speed-dating interessant og lærerigt. Virksomheden er blandt dem, som har indgået et samarbejde efterfølgende.

LÆS OGSÅ:”Kom til speed-dating med pakistanske leverandører”

”Speed-dating gik rigtig fint, vi fik en masse god viden og den måde det var gjort på var også super organiseret og struktureret. Man følte sig tryg og udførslen var god, da man følte der var gjort et rigtig godt stykke arbejde i forvejen. Vi har gemt de kontakter vi fik og har en åben dialog med de bangladeshiske leverandører,” siger Michaela Ritsing til Fashion Forum.

Mandag den 7. december afholdes der speed-dating. Det er gratis og du kan udfylde spørgeskemaet og tilmelde arrangementet her. Herefter tilsendes leverandørlisten med alle informationer, og man kan dermed vælge, hvem man ønsker at møde.

Derudover afholdes der et præ seminar fredag den 4. december, som er gratis for alle at deltage i. Så sæt kryds i kalenderen mellem 13.00 og 15.30.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Christina Iskov på ci@danishfashioninstitute.dk eller +45 52 17 06 08.