Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Økonomi

Fitbay er under konkursbegæring

Trods en iværksætterpris så sent som i maj i år og to gange kapitaltilførsel, er den danske iværksættervirksomhed, som åbnede i 2013, nu under konkursbehandling.
Trods en iværksætterpris så sent som i maj i år og to gange kapitaltilførsel, er den danske iværksættervirksomhed, som åbnede i 2013, nu under konkursbehandling.

Således oplyser Sø- og Handelsretten, at Fitbay ApS, der er datterselskab til det amerikanske moderselskab Fitbay Inc., er under konkursbehandling. Det skriver dagbladet Børsen.

LÆS OGSÅ: “Fitbay-direktør er årets stifter”

Fitbay er en af de mest omtalte iværksættervirksomheder i Danmark de sidste par år. Således Fitbays stifter og administrerende direktør Christian Wylonis kåret til ‘Årets stifter’, da Nordic Startup Awards blev afholdt i Operaen i København i maj i år. For at gøre sig fortjent til prisen som årets stifter, skal man “have en virksomhed, der udviser sund finansiel struktur og god kundevækst.” Begrundelsen for at tildele netop Christian Wylonis prisen handler ifølge uddelerne om, at “han er en inspirerende leder, der leder sin virksomhed på meget beslutsom og beundringsværdig vis.”

To gange risikovillig kapital

Fitbay slog de virtuelle døre op i 2013 og var et socialt medie, der matchede brugernes kropsprofil og dermed forsøgte at gøre det lettere at finde tøj i den rigtige størrelse, når man handler på nettet.

Virksomheden har af to omgange rejst 14 millioner kroner i risikovillig kapital fra venturefondeande Steadfast Venture Capital og svenske Creandum, der har Spotify i porteføljen, skriver Børsen.

Kilde: Dagbladet Børsen