Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Becksöndergaard udpeger marketing og PR manager

Den erfarne Britt Bennett bliver ansvarlig for PR hos det københavnske firma, hvor hun skal være med til at styrke mærket internationalt.
Den erfarne Britt Bennett bliver ansvarlig for PR hos det københavnske firma, hvor hun skal være med til at styrke mærket internationalt.

Becksöndergaard Copenhagen har ansat Britt Bennet som marketing og PR manager i en nyoprettet stilling fra 1. november. Det sker for at styrke mærket og forberede yderlige ekspansion.

”Med vores nylige udvidelse af produktsortimentet – som dækker over et stort udvalg af accessories – er vi nu klar til at skærpe vores fokus på public relations aktiviteter,” udtaler Lars Andresen, direktør for Becksöndergaard, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: ”Cecilie Toklum er ny designer for Becksöndergaard”

Britt Bennett har over 10 års erfaring inden for PR, hvor hun tidligere har været ansvarlig for marketing hos Vero Moda. Hun kommer senest fra en stilling som marketingsmanager hos Matinique & InWear.

Hun har i forvejen en baggrund i den danske modeindustri, hvor hun startede ud som model og booker, før hun fortsatte inden for marketing hos flere internationale mærker. Direktøren i Becksöndergaard ser frem til den nye medarbejder.

”Vi er begejstrede over at have Britt på vores hold, og vi ser frem til at forøge vores mærkes bevidsthed, mens vi etablerer Becksöndergaard som et endnu stærkere accessories mærke internationalt,” udtaler Lars Andresen.

LÆS OGSÅ: ”Rains opruster med international salgschef”

Becksöndergaard er repræsenteret i førende stormagasiner, web shops og modebutikker i mere end 15 lande på tværs af Europa samt i Japan og USA.