Facebook Abonnér
01:59
|
21.04.2018
Lanvin Foto: Alber Elbaz (tv) forlader Lanvin (disney.wikia.com/lanvin.com).

Alber Elbaz stopper som kreativ direktør i Lanvin

Endnu en højprofileret designer forlader sin post som chefdesigner – muligvis for at overtage Raf Simons’ nu tomme stol hos Dior.

| Navne Udland | af Angela Brink

Efter 14 år som kreativ direktør i Lanvin, forlader marrokkanskfødte israelske Alber Elbaz posten. Ifølge Business of Fashion sker bruddet mellem Elbaz og det traditionsrige, franske modehus efter uenighed mellem ham og Lanvins ejer Shawn-Lan Wang samt administrerende direktør Michèle Huiban.

Uenigheden skal have handlet om, hvordan Lanvin skulle få en kapitaltilførsel for at kunne udvikle og positionere luksusmærket yderligere. I følge Business of Fashion skal Elbaz have syntes, at ejeren Shawn-Lan Wang har prissat Lanvin for højt i forhold til at lade Lanvin opkøbe af en større luksusmærke-gruppe.

LÆS OGSÅ: “Raf Simons forlader Dior”

De ansatte i Lanvin blev i eftermiddags indkaldt til et møde, hvor de fik præsenteret nyheden om Elbaz’ exit. Designteamet blev dog allerede orienteret i morges.

Business of Fashion spekulerer i, at de cirka 10 procent af aktierne i Lanvin, som Elbaz ejer, har været medvirkende årsag til, han er blevet i modehuset så længe. De spekulerer også i, om Alber Elbaz nu står til at overtage posten efter Raf Simons, som netop har forladt stillingen som kreativ direktør i Dior.

Kilde: Business of Fashion

Læs også

Nyeste jobannoncer /

Supersælger

Supersælger

Københavnsområdet

Pattern Designer & Buyer

Pattern Designer & Buyer

Københavnsområdet

Butikschef

Butikschef

Østjylland

Butikschef

Butikschef

Københavnsområdet

Praktikant

Praktikant

Københavnsområdet

Indryk jobannonce

Mest populære lige nu /

Få de vigtigste nyheder direkte i din indbakke

Tilmeld nyhedsbrev
string(7) "test123"