Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Polhem PR øger sit danske fokus

PR-bureauet indstiller kiggertsigtet på to nye områder og udvider i den forbindelse medarbejderstaben.
PR-bureauet indstiller kiggertsigtet på to nye områder og udvider i den forbindelse medarbejderstaben.

PR-bureauet vil positionere sig stærkere i Danmark. Defor har de tilføjet et nyt fokusområde – interiør og livsstil – og udnævner Tina Tran til landechef.

”Vi har i den seneste tid gennemgået en stor udvikling her hos Polhem PR. Vi har givet vores showroom en ordentlig make over, og står i dag knivskarpt. Derudover har vi omstruktureret medarbejderstaben og i samme anledning oprettet en ny stilling, som skal hjælpe os med at løfte hele bolig- og livsstilssegmentet,” Tina Tran.

To nye medarbejdere

Det bliver Simone Kjellegaard Ottesen, som kommer fra Mildh Press, der får ansvaret for Polhem PR’s nye fokusområde indenfor interiør og livsstil. Hun er uddannet designteknolog og har også læst communication design på KEA.

Cecilie Kronborg er trådt til for at få ansvaret for skønhedsområdet. Det var et felt, den nyudnævnte landechef Tina Tran tidligere selv sad med.

Polhem PR blev etableret i Gøteborg i 1995, og har haft kontor i København siden 2001. Derudover er Polhem PR repræsenteret i Stockholm, Oslo, Paris, Tallinn, Helsinki, Riga, Vilnius og Warszawa.

Du kan læse Polhem PR’s økonomiske nøgletal ved at klikke her.