Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi

Sælg dine varer direkte gennem Youtubes videoer

Youtube lancerer en service, som gør at virksomheder kan forhandle deres produkter direkte gennem hjemmesidens videoer.
Youtube lancerer en service, som gør at virksomheder kan forhandle deres produkter direkte gennem hjemmesidens videoer.

De nye muligheder for reklamering, som indebærer direkte salg via en video, er i forlængelse af at YouTube udforsker mulighederne for at tjene flere penge på deres videoer ved siden af reklamer. Det oplyser Mashable.

LÆS OGSÅ: ”Mytheresa tilbyder direkte køb via Instagram”

”Vi indså, at der her var en stor mulighed for vores brugere, vores film-skabere og vores annoncører,” siger Diya Jolly, der er annoncedirektør på YouTube til Mashable.

Reklameannoncerne vil være forholdsvis diskrete. Det vil blive vist i en lille boks øverst i højre hjørne, og de brugere eller seere, som klikker på boksen, vil få vist en drop-down menu med de produkter, som optræder i videoen.

Google styrer salget

Reklameannoncerne kan vises på alle videoer og vil blive betjent af Google, som vil afgøre hvilke videoer, der vil blive sat sammen med bestemte annoncer.

Køb af Youtube reklameannoncerne vil ske på samme måde som ved køb af Googles egne annoncer, som sælges via auktioner.

Annoncerne vil begynde at blive vist i denne uge og vil gradvist blive rullet ud første halvdel af 2016 til YouTubes bredere publikum.

På YouTubes hjemmeside er det oplyst, at  der her dag bliver vist flere hundrede millioner timers indhold, og at hjemmesiden har over en milliard brugere, hvilket svarer til en tredjedel af alle verdens internetbrugere.

Kilde: Mashable.com