Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

Ny t-shirt for velgørenhed sælger forrygende

Henrik Vibskov har for anden gang på kort tid været med til at lave en t-shirt til velgørenhed, og efter nogle dage i handlen er der solgt over 100 styks.
Henrik Vibskov har for anden gang på kort tid været med til at lave en t-shirt til velgørenhed, og efter nogle dage i handlen er der solgt over 100 styks.

Henrik Vibskov og projektleder Susanne Hoffmann er initiativtagerne bag den nye T-shirt til børn, som sælges til fordel for Red Barnet. Overskuddet går blandt andet til de mange tusindvis af børn, der lige nu er på flugt, og der er indtil videre allerede blevet solgt over 100 t-shirts.

“Det gjorde et stort indtryk på mig at høre, at Red Barnet for første gang siden 2. verdenskrig oprettede et akut modtagelsesområde af flygtningebørn i Danmark. Det er vigtigt, at vi hjælper folk, der flygter fra krig og kaos – især børn, som vi alle uanset politisk standpunkt bør være enige om, skal have trygge vilkår,” siger Henrik Vibskov i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: “Henrik Vibskov designer t-shirt til flygtningehjælp”

Ud over designeren står kunstneren HuskMitNavn også bag et artwork, og hos Red Barnet håber man, at rigtig mange vil skynde sig ud i butikkerne og købe en t-shirt.

”I Red Barnet er vi altid taknemmelige, når danskere støtter vores arbejde og indsats for udsatte børn. Vi blev derfor henrykte, da vi fik henvendelsen fra Henrik Vibskov. Det er et kæmpe skulderklap, at anerkendte danske kunstnere ønsker at bakke op om vores arbejde med at sikre udsatte børns overlevelse, beskyttelse og tryghed,” siger Jonas Keiding Lindholm, konstitueret generalsekretær hos Red Barnet.

Begge t-shirts er lavet i økologisk bomuld, og de kan købes i Henrik Vibskov Boutique i Krystalgade i København, hos Den Plettede Gris på Papirøen i København og via everychild.bigcartel.com.

Prisen for en T-shirt er 200 kroner, og de fås i størrelse 3-4, 5-6, 7-8, 9-11 til 12-14 år.