Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Her er Euromans nye chefredaktør

Det bliver den rutinerede journalist og redaktør Kristoffer Zøllner, som sætter sig i chefredaktør-stolen på magasinet Euroman.
Det bliver den rutinerede journalist og redaktør Kristoffer Zøllner, som sætter sig i chefredaktør-stolen på magasinet Euroman.

Med solid magasin-erfaring fra både Berlingske MS og mandemagasinet Arena og med redaktør-erfaring fra både avis- og magasinproduktion er 37-årige Kristoffer Zøllner, som også kan skrive forfatter på visitkortet, et oplagt valg som ny chefredaktør for Euroman.

“Jeg er meget glad for, at Kristoffer Zøllner har valgt at sige ja til jobbet. Han er den helt rigtige mand til at stå i spidsen for et magasin så fremragende som Euroman,” siger magasinchef hos Egmont Publishing, Tina Nikolaisen.

Kristoffer Zøllner kommer fra jobbet som skrivende journalist på Berlingske MS, litteraturanmelder på Kultur og klummeskribent i Fri samme sted. Tidligere har Kristoffer Zøllner været redaktør på Berlingske MS og på AOK samt journalist på månedsmagasinet Arena.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at begynde på Euroman, som i min optik er det fremmeste magasin, vi overhovedet har i Danmark. Det bliver en spændende, stor og – håber jeg – sjov opgave at skulle stå i spidsen for så dygtig en redaktion,” siger Kristoffer Zøllner.

Udover sit virke som journalist og redaktør er Kristoffer Zøllner også forfatter til den journalistiske bog “Du må ikke slå ihjel” om Irak-krigen.

Kristoffer Zøllner overtager posten som chefredaktør efter Kasper Steenbach, mens Farshad Farzankia bliver ny Art Director på Euroman. Farshad Farzankia er særdeles velkendt på magasinet, idet han gennem de seneste fire år har besat posten som assisterende Art Director.

Euroman læses hver måned læses af omkring 200.000 mænd og kvinder.

Kristoffer Zøllner tiltræder senest 1. december 2015.