Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Event sætter fokus på aarhusianske designere

Aarhus Fashion Day afholdes søndag den 4. oktober og har til formål at skabe netværk mellem nye designere, virksomheder og investorer, samt promovere Aarhus som modeby.
Aarhus Fashion Day afholdes søndag den 4. oktober og har til formål at skabe netværk mellem nye designere, virksomheder og investorer, samt promovere Aarhus som modeby.

Det der begyndte som et skoleprojekt af innovative studerende fra Business Academy Aarhus, er nu endt ud i et større event. De studerende mener, at der mangler fokus på Aarhus som modeby samt promovering af unge talentfulde designere. Derfor har de skabt Aarhus Fashion Day.

“Vi ser en masse upcoming designere og lokale brands, som vi mener, bør vises frem til offentligheden. Samtidig synes vi, at der er mangel på lokale fashion events,” siger Oana Hansen, medarrangør af Aarhus Fashion Day til Fashion Forum.

LÆS OGSÅ: “& Other Stories åbner officielt ny butik i Aarhus”

Aarhus Fashion Day vil fungere som bindeled for netværk og nye samarbejder mellem upcoming designere, virksomheder og investorer. Arrangementet vil blandt andet byde på foredrag, sparring med branchefolk og der vil være messestande, hvor nye designere vil fremvise deres kollektioner. Dagen rundes af med et modeshow, hvor fashion designere fra VIA University College fremviser deres kreationer.

Fokus på Aarhus som modeby

“Vi har valgt at afholde eventet i Aarhus frem for København, da der i forvejen er fokus på hovedstaden med Copenhagen Fashion Week, og vi mener, at Aarhus lige så vel er vigtig og relevant indenfor den danske modebranche,” fortæller Oana Hansen.

Arrangementet starter søndag den 4. 0ktober kl. 10.30 og finder sted i Studenterhuset i Aarhus.