Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Chefredaktør stopper på modemagasinet IN

Trine Nygaard stopper som chefredaktør på modemagasinet IN, skriver udgiveren af bladet, Aller Media, i en pressemeddelelse.
Trine Nygaard stopper som chefredaktør på modemagasinet IN, skriver udgiveren af bladet, Aller Media, i en pressemeddelelse.

Trine Nygaard, chefredaktør på IN, har opsagt sin stilling for at trække vejret og søge nye udfordringer. Magasindirektør i Aller Media, Charlotte Riparbelli, overtager rollen som konstitueret chefredaktør, indtil en afløser er fundet. Det skriver Aller Media i en pressemeddelelse.

”Det har været tre års spændende rejse, hvor jeg har arbejdet sammen med nogle af Danmarks dygtigste magasindamer, så det er selvfølgelig ikke uden vemod, at jeg forlader magasinet, men det er det rigtige for mig på nuværende tidspunkt,” siger Trine Nygaard i pressemeddelsen.

LÆS OGSÅ: “Ny chefredaktør på Modemagasinet IN”

Trine Nygaard har siden december 2012 været chefredaktør på IN og har med sit stærke kendskab til INs målgruppe og store netværk i branchen skabt et stærkt IN til glæde for danske modeinteresserede kvinder, skriver Aller Media i pressemeddelelsen.

”Jeg vil gerne takke Trine for hendes dedikerede arbejde på magasinet og hendes store engagement i hele IN-universet. Trine har altid været en meget vellidt kollega i Aller-huset, og der er ingen tvivl om, at hun vil blive savnet på mange niveauer,” siger magasindirektør i Aller Media, Charlotte Riparbelli.

LÆS OGSÅ: “Ny moderedaktør og redaktionschef på IN”

Indtil en ny chefredaktør er fundet, vil Charlotte Riparbelli være konstitueret chefredaktør for IN.

LÆS OGSÅ: “Tidligere IN-chefredaktør bliver skønhedsredaktør”

Trine Nygaard erstattede i 2012 Anne Absalonsen som chefredaktør. Hun forlod magasinet, fordi der ikke var enighed om driften af magasinet.