Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Udland

Noa Noa flytter til ny fornem adresse i London

Det danske dametøjsmærke åbner nu flagskibsbutik i et af de mest fashionable indkøbsområder i den britiske hovedstad.
Det danske dametøjsmærke åbner nu flagskibsbutik i et af de mest fashionable indkøbsområder i den britiske hovedstad.

På Kings Road 308 i London vil man inden længe kunde finde Noa Noas flagskibsbutik, der skal huse det fulde dametøjssortiment, samt børne,- og babytøj, skriver Fashion United. Noa Noa har på nuværende tidspunkt otte butikker i England.

”Vi valgte at lancere denne større butik på Kings Road, fordi Chelsea er en fantastisk beliggenhed med en levende atmosfære. Vi tror, at stilen, designet og stoffet, der anvendes af Noa Noa, er perfekt til de fashionable og internationale forbrugere, der bor og shopper i området,” siger Derek Cornelius, virksomhedsleder for Noa Noa.

LÆS OGSÅ: “Noa Noa har fået ny designchef”

Den nye placering for Noa Noas butik sker efter, at flere internationale mærker har flyttet deres flagskibsbutikker til og omkring Kings Road, blandt andet Jane Taylor Millinery.

LÆS OGSÅ: “Kriseramt Noa Noa endelig solgt”

Efter Noa Noa i længere tid har været ramt af krise, grundet en tre-cifret milliongæld, lykkedes det sidste år for kapitalfonden Axcel, at sælge Noa Noa til en mindre investorgruppe.

Tidligere på året ansatte Noa Noa Rikke Wienmann Mai som ny designchef. Hun fik til opgave at revitalisere brandet, som i slutningen af 2014 var ramt af massive likviditetsproblemer.

Kilde: Fashion United