Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Kom til morgenseminar hos Headstart Fashion

I Bestsellers nye bygninger på Aarhus Havn afholder Headstart Fashion i samarbejde med Headstart - new media network morgenseminar den 1. oktober.
I Bestsellers nye bygninger på Aarhus Havn afholder Headstart Fashion i samarbejde med Headstart - new media network morgenseminar den 1. oktober.

Headstart Fashion inviterer til morgenseminar den 1. oktober i samarbejde med Headstart – new media network, hvor deltagerne blandt andre kan møde Michael Birch Jacobsen, der er medejer af Mond of Copenhagen.

Mond of Copenhagens omsætning blev sidste år tredoblet, og den unikke modevirksomhed fortsætter med at udvikle sig. De står blandt andet bag muligheden for at få lavet et laser-scan af kroppen, så jakkesættet kommer til at sidde helt rigtigt.

LÆS OGSÅ: ”Temadag om kemikalier i tekstilindustrien”

De kan også præsentere en nytænkende forening af retail og digital – der er ingen kasseapparater i butikken, kun terminaler som tilgår deres hjemmeside.

Seminaret foregår torsdag den 1. oktober fra klokken 8.00 til 10.00 i Bestsellers nye bygning på Inge Lehmanns Gade 2 i Aarhus C. Prisen for at deltage er 200 kroner inklusiv moms per person.

Tilmeld dig seminaret ved af klikke her.

For opdateringer og yderligere informationer besøg Headstart Fashions hjemmeside.

Headstart Fashion arbejder for at gøre Region Midtjylland til Danmarks nye kraftcenter for mode og skal samtidig være et knudepunkt, der binder modebranchen i regionen sammen og skaber relationer til resten af Danmark og udlandet.