Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland, Udland

Ralph Lauren udvikler intelligent sportswear

Ralph Laurens nye PoloTech kan måle og sende kropsdata til din i-Phone eller iPod touch og planlægge et skræddersyet træningsforløb.
Ralph Laurens nye PoloTech kan måle og sende kropsdata til din i-Phone eller iPod touch og planlægge et skræddersyet træningsforløb.

Intelligente tekstiler og beklædning tager endnu et skridt henimod hverdagens virkelighed. Ralph Lauren har netop lanceret deres nye PoloTech Smartshirt, som er en sportstrøje, der hjælper forbrugeren med at træne. Det skriver Just-Style.

LÆS OGSÅ: “Nanoteknologi forvandler bomuld til en mobiloplader”

”Ralph Lauren PoloTech-trøjen vil ændre den måde, man opfatter mode og tøj. Den vil give dig viden, som du kan bruge til at forbedre dit liv,” siger David Lauren, som er vicedirektør for marketing og kommunikation i Ralph Lauren.

Ny generation af sportswear

PoleTech-trøjen har sølvfibre vævet direkte ind i stoffet, som er med til at aflæse kroppens data og afgive præcise statistikker om blandt andet hjerterytme, vejrtrækning, stressniveauer og kalorieforbrænding.

LÆS OGSÅ: “Højteknologiske tekstiler på messe i Paris”

“PoloTech-trøjen markerer vejen for den næste generation af sportswear. Det er det første produkt, som samler avanceret tekstilteknologi og digital fitness-teknologi i et smart, samlet beklædningsprodukt,” siger Stéphane Marceau, der er administrerende direktør for Omsignal, som har samarbejdet om at skabe PoloTech-trøjen med Ralph Lauren.

Trøjen kommer med en sort boks, som samler og bearbejder informationer, der kan aflæses på mobile enheder.

Kilde: Just-Style