Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Økonomi, Udland

Alibaba ansætter chef for den globale vækst

Den kinesiske e-handelsplatform Alibaba vil styrke den globale vækst, og ansvaret for den opgave tilfalder Michael Evans, der kommer fra investeringsfirmaet Goldman Sachs.
Den kinesiske e-handelsplatform Alibaba vil styrke den globale vækst, og ansvaret for den opgave tilfalder Michael Evans, der kommer fra investeringsfirmaet Goldman Sachs.

Michael Evans bliver ansvarlig for at øge den kinesiske e-handelsplatform Alibaba Group Holdings globale vækst og indsats uden for Kina. Det skriver Women’s Wear Daily.

Michael Evans kommer med en fortid som partner gennem 20 år i investeringsfirmaet Goldmans Sachs, inden han i september 2014 blev ledende medlem i bestyrelsen i Alibaba.

LÆS OGSÅ: ”Alibaba tager endnu en bid af det amerikanske marked”

Alibabas mål er at komme ud til to milliarder forbrugere på verdensplan.

”Vi har lagt fundamentet i mange år, og nu har vi brug for et globalt hold med de bedste folk for at bringe vores vision ud i livet. Til dette formål kan jeg ikke komme på nogen bedre end Michael til at hjælpe Alibaba med at blive en ægte global virksomhed,” udtaler Daniel Zhang, administrerende direktør for Alibaba.

LÆS OGSÅ: ”Alibaba får ny administrerende direktør”

Desuden frigiver Alibaba onsdag deres regnskab for første kvartal af regnskabsåret, skriver New York Journal.

Her forventes Alibabas omsætning ifølge S&P Capital IQ at vokse med 32 procent til 23 milliarder kroner. Til gengæld ventes nettoresultatet at falde med 58 procent til 5,7 milliarder kroner på grund af store investeringer i mobile online forretningsenheder.

Kilder: Women’s Wear Daily og Wall Street Journal